L’esport de moda a Montmeló: “sobre rodes”

Ara mateix un dels esports de moda entre la gent jove és l’skateboarding, per aquest motiu hem parlat amb alguns nois de l’institut que ho practiquen i ens han explicat i ensenyat  a quins llocs de Montmeló és possible practicar-lo.

Però… Què és l’skateboarding?

L’skateboarding és un esport que es practica amb una taula de fusta amb rodes, anomenada skate; aquest  es pot practicar a tot arreu, encara que hi ha llocs especialitzats com ara els skate parks on hi ha rampes, barres, piràmides… També es pot practicar al carrer, aprofitant boreres, baranes, escales o espais habilitats com ara piscines buides, plaçes dels pobles, etc.

La tarda del dia 22 d’octubre vam tenir l’oportunitat de trobar-nos amb en  Carlos Díez, l’Aleix Corchuelo i  en Marc Vivancos, tots ells estudiants de l’INS Montmeló. Ens van fer una exhibiciò d’skateboarding als carrers de Montmelò. Vam visitar la plaça de la Cucurni on està la rampa del poble.

Vam poder grabar algunes maniobres que feien amb l’ skate. En primer lloc, vam estar a “les xemeneies” i ens van ensenyar una  miqueta  d’street a càrrec del Marc Vivancos “Vivi”, que és qui controla més aquest estil.  A continuació, vam anar a les rampes, on  l’Aleix Corchuelo i en Carlos Díez, i ens van ensenyar maniobres com l’axe, el rockan 180, etc.

Fins aquí el nostre reportatge sobre esports de moda a Montmeló, no deixeu de visitar la nostra revista i properament tindrem més informaciò d’esports.

En pocs dies disposareu dels videos que vam gravar.

Natalia De La Fuente Lòpez

Jordi Herrera Hernández

Anuncios

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s