Esperit Nadalenc ’10 a Montmeló

Un any més ens apropem a l’esperat Nadal i, amb l’arribada d´aquestes dates,  sempre  es porten a terme un seguit  d´activitats al poble. Algunes d’elles són: el Mercat Solidari, l’entrega de cartes dels nens als Reis, el Parc de Nadal, etc.

Aquest any els alumnes de l’Aula Oberta participarem  en algunes d’ aquestes activitats com ara el Mercat Solidari, on ens dedicarem a vendre alguns objectes que estem creant en un taller artístic. Alguns de nosaltres ens encarregarem de vendre  arbres de nadal fets de fusta i unes bases de ceràmica per col.locar encens, altres han creat bolsos de tela i caixes de fusta que poden fer-se servir com a joiers, i altres companys s’han dedicat a crear objectes per a col·locar espelmes que tenen forma de flor, i petits penjadors de fusta.

Com hem comentat anteriorment, també es portarà a terme una sèrie d’ activitats al  Parc de Nadal. Aquestes activitats estan pensades per a edats diferents.

Al Parc de Nadal poden participar  els nens i nenes d’entre 3 i 16 anys. Els més grans  juguen a jocs de taula,  a la play station, al sing star,  practiquen alguns esports com basket, fultbol sala i fan competicions d’escalèxtric.

També pels més petits s’organitzen tallers de maquillatge, construeixen figures fetes de caramels, fan figures amb peces del joc tente… Hi ha també una ludoteca on les mares poden deixar els seus nadons i, a la tarda, es fa un berenar general.

Totes aquestes activitats creen un ambient festiu al nostre poble i esperem que aquest any també hi hagi una gran participació.

Kilian Díaz

Alex Rodriguez

Anuncios

3 comentarios

 1. Em sembla molt interessant la vostra participació en el mercat solidari. Pot ser podríeu mostrar alguna d’aquests objectes que heu fet a l’institut, o vendre’ls, fent un mercat solidari al centre.

  • Gràcies Núria!!
   Les figures es van vendre totes, però com que continuaran fent, tot és plantejar-s’ho.
   Gràcies per llegir-nos!!
   Salut

   Zeus

 2. hola nois i noies! Sóc la Silvia, professora de la USEE. Dimecres passaré per la vostra classe a veure les vostres creacions artístiques! NEcessito un arbre de nadal per casa meva.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s