Què fem a l’aula oberta?!

Aquest cop volem explicar-vos en què consisteixen les assignatures específiques que desenvolupem a l’aula oberta. Entre elles, el taller de revista digital, el taller de jardineria, el taller de manualitats i les pràctiques en empreses. Totes elles, activitats relacionades amb algun sector professional de cara a preparar-nos pel món laboral.

En el taller de ceràmica que ens fa la Mar Crespo, hem confeccionat diferents objectes i manualitats com ara rellotges, arbres de Nadal, rajoles, renovarem les plaques de les places, figuretes de fang,aguanta espelmes, encens, un ninó de fang, bossetes i caixes de fusta. Vam participar en el mercat solidari i vam recaptar  90€  tan sols a la nostra paradeta.

El taller de jardineria el fem amb el Lluís, netegem les fulles i les escombraries que hi hagi al pati, normalment a les noies ens dona una escombra i als altres ens dona diferents eines com ara tisores per retallar els matolls, el talla gespa entre d’altres, és el professor  que trobem més antipàtic a l’ aula oberta.

En el taller de revista digital que ens dona el Zeus Díaz, fem articles sobre actualitat, música, esports i entrevistes als professors. Es molt enrotllat amb nosaltres i ens tracta molt bé. Tenim un bloc que es on esteu ara mateix i també podeu consultar en el facebook, buscant amb la paraula magazINS. Tant en el nostre perfil de facebook com en el bloc podeu participar fent comentaris o sugerències  sobre diferents temes que us interessin, o sobre diferents opinions que tingueu dels articles que publiquem.

A més de tots aquests tallers, també realitzem pràctiques en empreses els dimarts al matí, de cara a estar professionalment preparats quan sortim de l’Aula Oberta i de l’Institut.

Ainhoa Gallardo

Anuncios

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s