L’HORT DE L’AULA OBERTA

Aquest any a l’Aula Oberta estem construint un hort. Els alumnes estem dividits per parelles i l’objectiu és treballar en petits grups una zona determinada de l’hort. Aquest hort es troba just davant de l’institut i la professora encarregada d’aquesta activitat és la Isabel Cayuela .

De moment hem anat dues vegades. La primera setmana que vam començar a treballar a l’hort la Isabel venia acompanyada del Sr. Navarro, especialista en jardineria i horts. Amb ell vam dividir el terreny en quatre parts (cada una d’aquestes parts serà treballada per una parella diferent). La divisió del terreny la vam fer amb canyes i un cordill.

Un cop que cada parella de treball va tenir assignada la seva part de l’hort vam començar a treballar la terra i vam fer el camí per no trepitjar el que en un futur plantarem.

A la segona classe ens disposàvem a plantar algunes hortalisses però va començar a ploure i no vam poder realitzar l’activitat.

A part d’aquestes activitats a l’hort, també fem una part teòrica a l’aula. Durant aquest temps fem fitxes i activitats relacionades amb l’hort i la natura. Per exemple, ens van passar un test per veure si tenim costum de reciclar, si cuidem del medi ambient, i també per comprovar si estalviem energia, etc..

I com ja sabeu que un hort no es construeix en un sol dia, cada setmana us informarem dels passos que estem fen a l’Aula Oberta. Aviat també publicarem algunes fotos de l’hort.

Kilian Díaz

Hamza El Arrak

Anuncios

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s