L’HORT DE L’AULA OBERTA

Aquest any a l’Aula Oberta estem construint un hort. Els alumnes estem dividits per parelles i l’objectiu és treballar en petits grups una zona determinada de l’hort. Aquest hort es troba just davant de l’institut i la professora encarregada d’aquesta activitat és la Isabel Cayuela .

De moment hem anat dues vegades. La primera setmana que vam començar a treballar a l’hort la Isabel venia acompanyada del Sr. Navarro, especialista en jardineria i horts. Amb ell vam dividir el terreny en quatre parts (cada una d’aquestes parts serà treballada per una parella diferent). La divisió del terreny la vam fer amb canyes i un cordill.

Un cop que cada parella de treball va tenir assignada la seva part de l’hort vam començar a treballar la terra i vam fer el camí per no trepitjar el que en un futur plantarem.

A la segona classe ens disposàvem a plantar algunes hortalisses però va començar a ploure i no vam poder realitzar l’activitat.

A part d’aquestes activitats a l’hort, també fem una part teòrica a l’aula. Durant aquest temps fem fitxes i activitats relacionades amb l’hort i la natura. Per exemple, ens van passar un test per veure si tenim costum de reciclar, si cuidem del medi ambient, i també per comprovar si estalviem energia, etc..

I com ja sabeu que un hort no es construeix en un sol dia, cada setmana us informarem dels passos que estem fen a l’Aula Oberta. Aviat també publicarem algunes fotos de l’hort.

Kilian Díaz

Hamza El Arrak

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s