Inaugurció Nova Sala Polivalent – La Torreta – Montmeló. 25-26-27/03/2011

Els dies 25, 26 i 27 de març es celebra la jornada de portes obertes de la nova Sala Polivalent de Montmelò, al centre cultural La Torreta.

Entre les persones que assistiran a l’acte d’inauguració trobarem a l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil; Norbert Tomás (director general de la Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya) i José Mª González Labrador (diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona).

Gràcies a aquesta Sala Polivalent, es podran ampliar els actes culturals adreçats als ciutadans. Aquestes activitats estaran relacionades amb la formació, la cultura i com un lloc de relació entre les famílies, que podran gaudir d’un espai lúdic i quotidià.

Entre les activitats que trobarem aquest proper cap de setmana en la inauguració es troben les següents:

Divendres 25/03/2011

–  A les 21.30h GOSPEL! – Concert de Gospel a càrrec del Cor de Gospel de l’Escola de Música de Montmeló (Directora: Anna Roqué). Seguidament, l’espectacle PETITA GRAN MÚSICA, concert a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. (Director: Jordi Casas Bayer; Piano: Jordi Armengol)

Cal invitació per accedir a aquests dos actes

A les 00:30h – PEPET I MARIETAConcert d’autor a càrrec del grup Pepet i Marieta. És una proposta festiva que beu de les músiques populars d’arreu del món per a vestir uns textos propers, descarats i crítics.

Dissabte 26/03/2011

– De 17:00 a 20:00h – VINE, MIRA I PARTICIPA! – Visita guiada per l’espai. Mostra de dansa, música, tallers, jocs, teatre, cant coral… a càrrec de diferents entitats del municipi.

– A les 21:30h – ALISKIM & LUNAEspectacle de màgia amable, actual, participatiu i amb tocs d’humor. A continuació, BLUE MARINE – Trio que farà les delícies dels amants del ball.

A les 00:30h – A TUNA RASTAFARIGrup navarrès sinònim de festa, alegria, bona música i participació del públic.

Diumenge 27/03/2011

– A les 12:00h – MERCI BIEN! – Espectacle infantil de circ contemporani a càrrec de la CIA. Mumusic circus. L’espectacle fusiona l’acrobàcia, pal xinès, pull, dansa, teatre gestual…, tot acompanyat amb música en directe.

A les 18:30 – CANT CORAL – Vine, mira i escolta a la coral de Montmeló. (Directora: Mercè Bertran), i a continuació, ALEATORI – Espectacle de dansa a càrrec de l’Esbart Dansaire de Granollers. Fa una interpretació a través de la dansa, dels principals temes del cantautor català Lluís Llach (coreografia: Carles Morales).

Natalia De la Fuente

Anuncios

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s