CUINA A L’AULA OBERTA! – Tercera recepta

El passat dimarts 22 de març a la classe de cuina vam tornar a cuinar dos plats que estaven boníssims! De primer vam fer pastís de tonyina, i el  postre van ser bonyols de vent.

Aquí us deixem les dues receptes:

Primer plat: Pastís de tonyina

Ingredients per a 4 persones:

– Puré de patatas (250 gr)

– Pebrots morrons (150 gr)

– Olives farcides (250 gr )

– Llet (1l)

– Ous (3)

– Enciam

– Mantega (2 cullerades)

ELABORACIÓ :

Primer de tot hem de posar la llet a bullir amb la mantega i la sal. Quan ja estigui bullint s’ aparta i se li afegeix el puré de patates. Hem de remoure bé perquè pugui espessar. A continuació, ho deixem refredar (2-3 hores). Un cop està fet possem la massa amb un drap humit i de cotó. Piquem molt be la resta dels ingredients i els col·loquem sobre la massa. I s’embolica com un braç de gitano.

En una safata llarga posem una capa d’enciam molt petita, col·loquem el braç de gitano a sobre i ho adornem.

Es menja fred!

Postre: Bunyols de vent

Ingredients per a 4 persones: 

-200 grams de farina

-100 grams de mantega

– 1/2 got d’ aigua

 -1/2 got de llet

-5 ous

– la pela d’una llimona

-pessic de sal

-3/4 l d’ oli

– sucre glacé.

Preparació:

Possar en una cassola amb aigua, la llet, amb mantega, una mica de sal i la pela de llimona. Deixar bullir 2 o 3 minuts transcorreguts els 2 o 3 minuts, retirem la pela de llimona, abocar la farina, treballar la massa en la cassola sobre el foc amb una cullera de fusta fins que es formi una massa  espessa  homogènia, es retira del foc i es deixa refredar. Quan estigui temperada  afegir un ou, barrejar amb una cullera de fusta fins que s’uneixi be a la massa, repertir l’operació amb tots els ous.  Possar a escalfar l’oli en una paella profunda i fregir els bunyols, escorreu-los sobre paper de cuina quan estiguin freds i doneu-los un tall amb les tissores per un costat. Ompliu els bunyols amb nata o crema i empolvoreu-los amb sucre glacé.

Esperem que gaudiu d’aquest àpat!

 kilian Díaz

Hamza El Arrak 

 

  

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s