IMAGINAT UN MONTMELÓ AMB SKATEPARK

Molts dels joves (i no tan joves…) de Montmeló, porten temps demanant un centre o parc de patinatje per als skaters. Molts d’aquests joves, per poder practicar skate, s’han de desplaçar fins a Mollet, Granollers, Montornès o Vilanova, i ja comencem a estar cansats.

Fins al moment, només hem disposat d’un half malament situat, que és molt petit per a la gent de Montmeló i que, a més a més, està rovellat, està malament situat perquè està envoltat de pedres i sorra, i quan fa vent la sorra i les pedres pugen a la rampa i ens hi podem fer mal.

No es tracta només d’una queixa a les alternatives d’oci d’aquest poble envers la gent jove, no ens queixem d’això, perquè aquest aspecte està bastant cobert, tot i que, como tot, és millorable. Del que parlem és concretament de les alternatives referents a aquest col·lectiu de gent que abarca un ampli ventall d’edats, i que han demostrat que no només es tracta d’una moda, sinó d’un esport arrelat al poble, i d’una manera sana de divertir-se i de passar el temps.

També ens criden l’atenció per patinar, tant a la quintana com al carrer major; per exemple, a la quintana no es pot jugar a la pilota però hi juguen, amb el patinatge succeix el mateix,i sempre la mateixa història ja cansa.

El patinatge arreu de Catalunya està mal vist, i la gent o veu com alguna cosa dolenta o molesta, patinar és com cualsevol altre esport amb la diferència de que no és tan famós com el futbol o el basquet, però segueix sent un esport com qualsevol.

Fer skate es una bona forma de desfogarte, sentir-te lliure. Amb un skatepark a Montmeló els joves y els nens de Montmeló tindran raons per practicar algun esport decent sense tenir que pagar qualsevol import, que per molt barat que sigui, sempre és excesiu.

Skate is not a crime .

Marc Vivancos

Edgar Grau

Anuncios

1 comentario

  1. ojala hubiera un skatepark. bueno he sentido por ahi que van ha hacer uno encima de las vias del ave


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s