Hapkido a l’Aula Oberta del INS Montmeló!!

Ara fa dues setmanes que els alumnes de l’aula oberta gaudim d’un nou taller que no ens esperàvem. Fa dos dilluns començaven les classes del Daniel Alvarado, el nou professor encarregat de dur a terme aquest nou taller basat en les arts marcials. Concretament es tracta d’un taller esportiu, on en Daniel ens ajuda a aprendre diferents tècniques relacionades amb aquest art marcial, el Hapkido.

El Hapkido: Avantatge mecànica sobre força física. El Hapkido és una ciència marcial creada únicament per a l’autodefensa. Se li denomina “ciència marcial” perquè les seves tècniques són un conjunt de coneixements obtinguts mitjançant l’observació i el raonament. S’han deduït principis i lleis que ajuden a la predicció i control del resultat. Està basada en principis científics d’aprovament de l’avantatge mecànic sobre la força. Sotmet al teu adversari o agressor sense agresió.

Aquest mateix professor a obert un gimnàs nou a Montmeló, situat al carrer Navarra 31, a aquestes classes hi pot acudir gent de totes les edats, els horaris són diferents.

El gimnàs està obert de 10h a 12h de la nit, dins d’aquest horari n’hi han de diferents:

De 17 h a 19 h hi poden assistir els nens.

De 19 h a 20:30 h és la hora per als joves.

I finalment, de 21 h a 22 h hi van els adults.

Els preus d’inscripció i mensualitats són de:

Inscripció: 100€

Mensual: Aquest mes els primers 20 en inscriure’s tindran un descompte en la seva mensualitat de 25€, mensualitat normal 75€ amb desconte 50€.

La nostra opinió sobre aquest nou taller es positiva, estaria bé que en lloc de fer Hapkido féssim algun altre esport o algun altre art marcial, com kick boxing, boxeo o d’altres tipus. Respecte al profesor, la nostra opinió és també bastant positiva, ja que sap ensenyar i te molta paciència. Estem contents amb aquet nou taller que ens han posat perls dilluns.

Jordi Herrera

Sergi Martínez

Anuncios

2 comentarios

  1. Me parece fantástico que el Instituto tome estas iniciativas motivadoras para los alumnos de Aula Oberta, al igual que me parece estupendo el tema de la lectura. Felicidades a la Dirección del centro por su preocupación por la educación de sus alumnos

    • Muchas gracias Antonio! No sabemos quién eres, pero muchas gracias de todas formas. Continuaremos trabajando.
      Saludos

      El equipo magazINS


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s