Obertes les inscripcions de la cursa “Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple”

El proper diumenge dia 29 d’abril, de nou al Circuit de Catalunya es realitzaran curses solidàries per l’esclerosi múltiple. Un any més, i ja la vuitena vegada que l’Ajuntament de Montmeló participa en l´organització d’aquesta cursa solidària, les inscripcions de la prova estan ja obertes.

 Els interessats han de tenir en compte una sèrie de normes a l’hora de realitzar la inscripció:

 Es tracta d´una cursa solidària. El preu de la inscripció anirà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple. Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Es busca la manifestació esportiva i solidària i la participació és oberta a tothom. Encara que, s’entregaran guardons als tres primers classificats de cada cursa.

 Aquest any la cursa de 10.000 metres és CAMPIONAT DE CATALUNYA en ruta. Per optar al mateix, en el moment de formalitzar la inscripció, s’haurà de facilitar el número de la llicència federativa de la Federació Catalana d’Atletisme.

 Les curses atlètiques estaran controlades per jutges de la FCA i el control de temps, pel sistema de xip de Champion Chip (excepte les curses de la milla).

 Les inscripcions es poden fer a la Fundació Esclerosi Múltiple i per Internet a l’adreça: http://www.mitjaterrassa.com/default.aspx

 Serà obligatori per classificar, l’ús de xip propi (groc). Els que no en tinguin en el moment de fer la inscripció per Internet, el poden comprar al preu de 10€. Encara que si no es vol comprar el xip, es podrà participar sense dret a classificació (si que tindran dret a la bossa de regals).

 Totes les persones que hi participin, i que no es classifiquin per no disposar de xip propi, constaran a la llista de participació, però sense el seu temps corresponent.

 Les inscripcions per Internet es tancaran el dimecres 25 d’abril a les 19h. El mateix dia de la cursa es faran inscripcions de participació, no de classificació, fins a les 9:30h (abans de l´inici de la 1ª cursa).

 Els preus d’inscripció són els següents:

Inscripció prèvia i/o per Internet : Adults, 12 € . Infants, 6 € .

El mateix dia de la cursa : Adults, 15 € Infants, 8 €

 Els dorsals es recolliran el mateix dia 29 d’abril, al Circuit de Catalunya fins 1/2 hora abans de l´inici de la cursa. Per la recollida del dorsal i del xip (els que el comprin) s’haurà de presentar el DNI o el comprovant de la inscripció on surtin les dades definitives.

 Cada participant obtindrà una bossa amb un Gym-sac i productes varis cedits pels diferents col·laboradors.

Sergi Martinez Ferré

Anuncios

2 comentarios

  1. Gràcies per fer-ne difusió. Els que lluitem contra aquesta malaltia agraïm el suport i els recursos per a la investigació que proveeixen aquestes activitats.

    • Gràcies a vosaltres. Sempre que sigui possible estarem disposats a fer un cop de mà.

      Atentament,
      L’Equip de Magazins


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s