Fuita de gas a Montmaló

Dimecres 2 de maig de 2012, durant unes tasques de substitució d’una filera d’arbrat viari al carrer Vic, es va produir una fuita d’una canonada de gas natural degut a un forat efectuat per la màquina que duia a terme l’extracció dels arbres antics, cap a las 11.15 h.

La Policia Local de Montmeló, de seguida va tenir coneixement, va trucar als Bombers, a Gas Natural, als Serveis Tècnics Municipals i a Proteccio Civil i es va procedir a evacuar el CAP i a tallar el pas de vianants i la circulació del carrer Vic.

Personal tècnic de l’Ajuntament es va desplaçar al lloc dels fets i es va posar en contacte amb el tècnic de Gas Natural, col·laborant amb ell en la cerca i tancament de les vàlvules de tall per tal d’aïllar la fuita. El tancament definitiu de la fuita s’ha produït cap a les 12.40 h.

Responsables dels bombers van manifestar que la rapidesa amb què s’ha intervingut i el fet que la fuita hagi estat en un espai molt obert, van fer que el risc que es produís una deflagració va estar gairebé nul.

Un cop avortada la fuita, els tècnics de l’empresa Gas Natural van continuar treballant. El suministrament de gas es va restablir de manera total a les 15.20 h.

David Valverde Cortes

Anuncios

Deja un comentario

Aún no hay comentarios.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s